Click on button to show the map.

Η Εταιρία: Η STAR A.E., Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, ιδρύθηκε το 1992. Τον Μάρτιο του 1993 ενεργοποίησε την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας, για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και του Ραδιοφωνικού σταθμού STAR FM 97,1 για τον νομό Φθιώτιδας.

Από το 2000 δραστηριοποιείται και στο χώρο του διαδικτύου.

 

Οι εγκαταστάσεις: Τον Δεκέμβριο του 2003, ο Βασίλης και η Νίκη Χειμωνίδη κατασκεύασαν και παρέδωσαν στην STAR A.E. ένα υπερσύγχρονο κτήριο, στην είσοδο της Λαμίας, όπου στεγάζονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις του ομίλου.

Γραφεία και Studios, με απευθείας σύνδεση, υπάρχουν ακόμη, στη Λιβαδειά, στη Θήβα, στο Καρπενήσι και στη Χαλκίδα.

 

Η Τηλεόραση: Ο Τηλεοπτικός Σταθμός καλύπτει, από το 1993, την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Εκπέμπει στους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Εύβοιας και απευθύνεται σε πληθυσμό 600.000 κατοίκων.

Εξαιρετικό πλεονέκτημα, αποτελεί η Πανελλαδική μετάδοση του προγράμματος, μέσα από την πλατφόρμα του CosmoteTV θέση 664 και από το WEBTV του Σταθμού www.digitalstar.gr

Είναι ειδησεογραφικός, με έμφαση στην τοπική ενημέρωση, για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα, χωρίς να παραλείπονται τα σημαντικότερα Πανελλαδικά και Παγκόσμια γεγονότα.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, ολόκληρο το 24ωρο, ζωντανά δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, διαλόγου και εκπομπές για ειδικές κατηγορίες: Αθλητικά, αγροτικά, αυτοκίνητο, κυνήγι, ψάρεμα, extreme sports, ταξίδια, παράδοση, χορούς, μαγειρική, επιχειρήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, εκκλησία, χρηματιστήριο, νέες τεχνολογίες. Στον ψυχαγωγικό τομέα ξεχωρίζουν εκπομπές life style, επιλεγμένες Ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές ταινίες, επιστημονικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας, εκπομπές κάθε μορφής τηλεηχοπληροφόρησης, τηλεαγορές κ.λ.π.

 

Το Ραδιόφωνο: Ο ραδιοφωνικός σταθμός STAR FM 97,1 εκπέμπει στο Νομό Φθιώτιδας και έχει ειδησεογραφικό προφίλ.

Το δημοσιογραφικό του επιτελείο ενημερώνει τους ακροατές, κάθε ώρα, ολόκληρο το 24ωρο.

Η συνεργασία με τον ειδησεογραφικό ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 ολοκληρώνει την ενημέρωση και την εμπλουτίζει με θέματα πανελλήνιας και παγκόσμιας εμβέλειας.

Το πρωινό πρόγραμμα έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ επιλεγμένες μουσικές παραγωγές συμπληρώνουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Το Internet: Η ειδησεογραγφική ιστοσελίδα, www.tvStar.gr παρέχει άμεση, αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση στους κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και σε όλους τους Στερεοελλαδίτες Πανελλαδικά και Παγκόσμια.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι πάντα σε ετοιμότητα και καταχωρεί απευθείας, ενυπόγραφα, τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας, εξασφαλίζοντας καθημερινά χιλιάδες “μοναδικούς” επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο τους.

Το www.starsports.gr είναι η νέα αθλητική ιστοσελίδα για όλα τα αθλήματα και τις ομάδες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι αθλητικοί συντάκτες της, μεταφέρουν καθημερινά  τα νέα της Περιφέρειας στους χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας.

Όλα τα νέα για όλα τα σπορ είναι στο starsports, το μεγαλύτερο, αποκλειστικά αθλητικό site της Περιφέρειας Στερεάς.

Το WebTV του σταθμού στεγάζεται στο www.digitalstar.gr και αντλεί τηλεοπτικό περιεχόμενο από την πλατφόρμα της Dailymotion (dailymotion.com/lamiastargr) όπου έχουν δημοσιευθεί πάνω από 33.600 videos και έχει ξεπεράσει τις 11.700.000 views.

 

Διαφημιστικές Υπηρεσίες: Η Νέα πλατφόρμα επικοινωνίας της STAR A.E., Τηλεόραση – Ραδιόφωνο – Internet, σε συνάρτηση με τα εξαιρετικά στοιχεία τηλεθέασης, ακροαματικότητας και επισκεψιμότητας, αποτελεί ένα ιδανικό και ολοκληρωμένο μηχανισμό προβολής και υποστήριξης των επιχειρήσεων, με απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας.

Εγγύηση αποτελούν:

  • Η Πρώτη θέση στις μετρήσεις τηλεθέασης, στη Στερεά Ελλάδα, μεταξύ των Περιφερειακών και των Πανελλαδικών σταθμών.
  • Η Πληθώρα ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων σχετικών με την τοπική και, όχι μόνο, πραγματικότητα και οικονομία.
  • Η Πληρότητα σε δημοσιογραφικό επιτελείο που συμβάλλει στην άμεση και αντικειμενική διάδοση της πληροφορίας.
  • Η Δυνατότητα πολύπλευρης διάδοσης του μηνύματος μέσα από τη Νέα πλατφόρμα επικοινωνίας.